Letters, teksten en alles wat daarbij komt kijken: daar kan ik wat mee. Een boodschap overbrengen en een verhaal vertellen in gewone-mensentaal, gericht op iedere gewenste doelgroep, is mijn kracht.

Mijn interesse ligt bij mensen: wie zijn ze, wat doen ze, wat drijft hen? Dat neerzetten in een goed verhaal is het leukste wat er is. Dat kan in een kort artikel, maar ook in boekvorm. De mogelijkheden zijn dus legio.

M-Press Productions levert journalistieke producties, persberichten, websiteteksten, blogs, nieuwsbrieven, commerciële teksten, doet (eind)redactie en kan projecten van begin tot eind begeleiden. De nadruk ligt echter op het schrijven, redigeren en uitgeven van boeken: biografieën, familiekronieken en jubileumboeken.

Wil je meer weten over wat ik voor jou of je bedrijf kan betekenen? In een vrijblijvend persoonlijk gesprek kunnen we jouw wensen en mijn mogelijkheden naast elkaar leggen. Mail me voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Tarieven

Mijn honorarium wordt in overleg met de opdrachtgever vastgesteld en is afhankelijk van de soort opdracht en de tijd die ervoor is.

Ongetwijfeld zijn er partijen te vinden die het voor minder doen. Maar vakmanschap, ervaring en kwaliteit hebben een prijs. Uurtarief zegt daarbij niet zo veel en daarom werk ik bij voorkeur met projectprijzen, waarbij mijn opdrachtgevers precies weten waar ze aan toe zijn, zonder verrassingen achteraf.

BTW wordt alleen over commerciële producties (brochures, advertorials, websiteteksten, persberichten en dergelijke) berekend. Journalistieke producties zijn vrijgesteld van BTW. (Kijk hier voor de regels van de Belastingdienst hierover)

Leveringsvoorwaarden

M-Press Productions werkt volgens de leveringsvoorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ). Een voorbeeld daarvan is hier te vinden.

Kamer van Koophandel

M-Press Productions staat als zelfstandige eenmanszaak ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Breda, onder nummer 20157203.